Loading

Kontakt

Kontakt os

Hos Sleiman Elektriker tilbyder vi kunden flere former for kontakt. Vi har de helt basale muligheder, som de fleste firmaer også har, nemlig at skrive til vores e-mail og ringe til vores telefonnumre, men vi synes ikke det er nok. Her vil vi også gerne skille os ud og tilbyde vores kunder en bedre service. Vi har lavet en e-mail system, som gør det nemmere for kunden at skrive mail til os. I skal hverken åbne e-mail programmer op eller noget andet besværligt. I skal blot benytte den opstillede formular og trykke SEND.

Benytter I derimod lejligheden til at ringe direkte til vores telefonnumre, så bestræber vi os på at besvare alle opkald hver gang. I tilfælde af travlhed, vil vi ringe tilbage hurtigst muligt, hvis nummeret i ringer fra vel at mærke ikke er hemmeligt. Benytter I jer lejligheden til at skrive en mail, så bestræber vi ligeledes på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, dog senest inden for 24 timer.

Men vi stopper ikke her. Vi vil gerne tilbyde jer endnu mere. Vi har lavet en sms-service, som gør det muligt at blive ringet op. Det eneste i skal gøre er at sende en sms, hvor i skriver Sleiman efterfulgt af et mellemrum og så det nummer der ønskes at blive ringet op til, f.eks.: Sleiman 26993118. Så vil vi inden for kort tid ringe jer op på det telefonnummer, som fremgår af sms’en.

Send en SMS

Sådan sender du en SMS
1. Opret ny SMS
2. Skriv SLEIMAN efterfulgt af et mellemrum
3. Skriv nummeret du ønsker at blive kontaktet på
4. Send SMS til+45 30 82 80 90 el. +45 26 99 31 18

Skriv en mail

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Kontaktinformationer

Sleiman Elektriker
Adresse: Heldbovej 31
2500 Valby
E-mail: info@sleimanelektriker.dk

Mobil: +45 30 82 80 90
Mobil: +45 26 99 31 18
CVR NR.: 36580178
Hjemmeside: sleimanelektriker.dk